Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

NEW RANGE ROVER EVOQUE

Het krachtige design en het strakke, moderne interieur maakt de New Range Rover Evoque een onderscheidend model. Een verfijnd ontwerp met ruimte in overvloed. De rijbeleving waar u naar op zoek bent. De New Range Rover Evoque. Tijd om een statement te maken.

Ons Range Rover Evoque aanbod

Met behoud van het markante design in coupéstijl en de karakteristieke oplopende taillelijn is de New Range Rover Evoque een verfijnde evolutie van het origineel. Het maakt het een auto die altijd met bewondering wordt nagekeken.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zoek in onze volledige voorraad auto's

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN IN DE RANGE ROVER EVOQUE

Alles in de New Range Rover Evoque is gericht op een zorgeloze en comfortabele rijbeleving. Met innovatieve opties zoals Touch Pro Duo4, Interactive Driver Display of de ClearSight-achteruitkijkspiegel wordt elke rit nog veiliger.

Door de negentraps automatische transmissie rijdt u altijd in de optimale versnelling. Het schakelen verloopt nagenoeg onmerkbaar en het schakelprogramma wordt op intelligente wijze aangepast aan uw manier van rijden. Met de MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) technologie werken de betrouwbare en geraffineerde diesel- en benzinemotoren nog efficiënter.

Wilt u de Range Rover Evoque zelf ervaren? Neem dan contact met ons op om een proefrit te rijden in Rotterdam of Brielle en ervaar de auto zelf!

MEER INFORMATIE

Na de introductie van de Range Rover Evoque in 2011 is een revolutie in de klasse van compact SUV’s ontketend. De New Range Rover Evoque is het volgende hoofdstuk, dé gedroomde wagen voor het moderne stadsleven. Meer informatie of interesse in een proefrit? Onze adviseurs staan u graag te woord, bel naar 010 24 24 500.

Maak vrijblijvend een afspraak