Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

Breeland: een gevestigde naam sinds 1997

In 1997 opende Breeland haar deuren. Een memorabel moment waarmee er geschiedenis werd geschreven: Breeland was het eerste Land Rover Experience Centre van Europa. Met een opvallend pand langs de A16, de ringweg van Rotterdam, maakte regio Groot Rotterdam kennis met in eerste instantie alleen Land Rover. En met succes! Het concept sloeg aan. Later, in 2016, is ook Jaguar aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels behoort Breeland al vele jaren tot de top 3 Jaguar Land Rover dealers in Nederland. We zijn zelfs al meerdere malen uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland!

Wij zijn de officiële Jaguar en Land Rover dealer voor de regio’s Groot Rotterdam en Zeeland. In onze showroom in Rotterdam kunt u de kwaliteit, design, service én de synergie van Jaguar en Land Rover ervaren. Daar informeren onze verkoopadviseurs u graag over het leveringsprogramma van Jaguar en Land Rover, kunnen wij u alles vertellen over de voorraad auto’s; zowel nieuw als ‘Approved’, bent u van harte welkom voor een proefrit en uiteraard voor onderhoud en reparatie van uw Jaguar of Land Rover.

Onze vestiging in Brielle is een officiële servicevestiging voor reparatie en onderhoud van Jaguar en Land Rover. Ook vindt u hier onze pre-owned voorraad; een ruim aanbod van Land Rover en Jaguar occasions en scherp geprijsde BOVAG kwaliteitsoccasions. Deze gebruikte auto’s (van de mooiste merken) zijn zorgvuldig geselecteerd en de herkomst en onderhoudshistorie is bekend.

Kwaliteit staat altijd voorop

Breeland behoort tot de absolute top van Jaguar Land Rover dealers in Nederland. Door constant hoge kwaliteit te bieden behoudt Breeland haar positie in de top 3. Kwaliteit gaat bij Breeland tenslotte boven alles. Dan gaat het vanzelfsprekend over de kwaliteit van de nieuwe en gebruikte Jaguars en Land Rovers te koop bij Breeland, maar ook over de kwalitatieve persoonlijke service. Niet voor niets zijn we in 2020 én 2021 uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland! Hier zijn we bij Breeland erg trots op. Komt u onze kwaliteit in het echt meemaken?

Persoonlijke service is topprioriteit

Klantenwaardering staat bij Breeland hoog in het vaandel, net als snelheid van schakelen en persoonlijke service. Breeland garandeert u altijd een mobiliteitsoplossing. Of u nu een Jaguar of Land Rover heeft gekocht die nog geleverd moet worden of uw auto onderhoud nodig heeft, Breeland zorgt voor een passende oplossing. Breeland biedt u een exclusieve butlerservice aan klanten aan waarmee uw auto opgehaald en gebracht kan worden wanneer uw Jaguar of Land Rover onderhoud nodig heeft. En we kunnen u op komen halen wanneer uw nieuwe Jaguar of Land Rover wordt afgeleverd.

GEÏNTERESSEERD OF MEER WETEN?

Hieronder vindt u de contactgegevens van onze vestigingen in Rotterdam en Brielle. Neem contact op met onze verkoopadviseurs als u een proefrit in wilt plannen of kom vrijblijvend eens langs in onze showrooms om een kijkje te nemen. In Rotterdam vindt u onze nieuwe Jaguars en Land Rovers en Approved Jaguars en Land Rovers. In Brielle vindt u kwaliteitsoccasions van Jaguar, Land Rover en andere merken met BOVAG garantie.