Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 10:00 - 17:00

Werken bij Breeland

Breeland is sinds 1997 de Jaguar en Land Rover dealer voor de regio’s Groot-Rotterdam en Zeeland. In onze hoofdvestiging in Rotterdam en de servicevestiging in Brielle is het uitgangspunt dat alles wat wij doen, in het teken van de klant staat. In 2020 en 2021 waren wij de meest succesvolle Jaguar Land Rover dealer van Nederland! Daarom hebben wij ook regelmatig vacatures voor uitdagende functies. Wil jij bij ons werken en help je mee om onze klanten het premium rijplezier van Jaguar en Land Rover te laten ervaren? Reageer dan snel op onze openstaande vacatures.

Meer weten over Breeland? Bekijk dan onze Over Ons pagina eens of neem contact met ons op.

Magazijn Medewerker

Bij Breeland Rotterdam zorg je er samen een collega voor dat ons magazijn op rolletjes loopt. Je zorgt ervoor dat de standaard onderdelen op voorraad zijn en dat speciale bestellingen snel geleverd worden.

Meer informatie

Sales Advisor

In deze functie heb je een afwisselende job en werk je vanuit onze fysieke én digitale showroom. Je bent verantwoordelijk voor het verkooptraject van zowel nieuwe als gebruikte auto’s aan onze klanten.

Meer informatie

1e Autotechnicus/ Diagnose Technicus

Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats en heb je een passie voor de merken Jaguar en Land Rover? Solliciteer nu!

Meer informatie

Service Adviseur

Staat service gerichtheid bij jou op nummer 1? En spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Service Adviseur bij Breeland.

Meer informatie