Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

Werken bij Breeland

Breeland is de Jaguar en Land Rover dealer voor Groot-Rotterdam en Zeeland. In onze hoofdvestiging in Rotterdam en de servicevestiging in Brielle is het uitgangspunt dat alles wat wij doen, in het teken van de klant staat. Of je nu aan de receptie werkt, als sales-advisor of auto technicus; iedereen heeft dat doel voor ogen. En dat heeft resultaat. In 2020 waren wij de meest succesvolle dealer van Nederland. Daardoor hebben wij ook regelmatig vacatures voor uitdagende functies. Wil jij bij ons werken en help je mee om onze klanten het premium rijplezier van Jaguar en Land Rover te laten ervaren? Reageer dan snel op onderstaande vacatures.

1ste Autotechnicus/ Diagnose Technicus, Breeland Brielle

Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor de merken Jaguar en Land Rover? In de goed uitgeruste werkplaats van Breeland in Brielle maak je samen met je collega’s waar wat onze klanten verwachten: onbezorgd rijplezier!

Meer informatie

1ste Autotechnicus/ Diagnose Technicus, Breeland Rotterdam

Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor de merken Jaguar en Land Rover? In de moderne en goed uitgeruste werkplaats van Breeland in Rotterdam maak je samen met je collega’s waar wat onze klanten verwachten: onbezorgd rijplezier!

Meer informatie

Junior Sales Advisor, Breeland Rotterdam

Ben jij een geboren verkoper en heb je altijd al willen werken voor een premium automerk? Grijp dan nu je kans! Ga aan de slag als junior Verkoopadviseur voor approved automobielen bij Breeland, Jaguar en Land Rover dealer in Rotterdam!

Meer informatie