Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM

Werken bij Breeland

Breeland is de Jaguar en Land Rover dealer voor Groot-Rotterdam en Zeeland. In onze hoofdvestiging in Rotterdam en de servicevestiging in Brielle is het uitgangspunt dat alles wat wij doen, in het teken van de klant staat. Of je nu aan de receptie werkt, als sales-advisor of auto technicus; iedereen heeft dat doel voor ogen. En dat heeft resultaat. In 2020 waren wij de meest succesvolle dealer van Nederland. Daardoor hebben wij ook regelmatig vacatures voor uitdagende functies. Wil jij bij ons werken en help je mee om onze klanten het premium rijplezier van Jaguar en Land Rover te laten ervaren? Reageer dan snel op onderstaande vacatures.

1STE AUTOTECHNICUS/ DIAGNOSE TECHNICUS

- VESTIGING ROTTERDAM - Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor de merken Jaguar en Land Rover? In de moderne en goed uitgeruste werkplaats van Breeland in Rotterdam maak je samen met je collega’s waar wat onze klanten verwachten: onbezorgd rijplezier!

Meer informatie

AFLEVERMONTEUR (AUTOTECHNICUS)

- VESTIGING ROTTERDAM - Elke Land Rover en Jaguar die wij leveren, nieuw of approved, moet een cadeautje zijn voor de klant en zo zie jij dat ook. Je werkt aan de mooiste auto’s en maakt deze technisch afleverklaar.

Meer informatie

SERVICEADVISEUR

- VESTIGING BRIELLE - Is service voor jou geen afdeling maar een houding? En spreek jij zowel de taal van de klant als die van de autotechnicus? Ga dan aan de slag als Serviceadviseur bij Breeland.

Meer informatie

MAGAZIJNMEDEWERKER

- VESTIGING ROTTERDAM - Heb je een passie voor auto’s, auto-onderdelen en accessoires? Houd je van overzicht en organiseer je graag werkzaamheden? Kom dan in ons magazijn bij Breeland Rotterdam werken.

Meer informatie