Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

Land Rover Defender occasions

De nieuwe Land Rover Defender vertegenwoordigt 70 jaar aan kennis en innovatie, en integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw. De nieuwe Defender blijft trouw aan de pioniersgeest die Land Rover al meer dan 70 jaar lang kenmerkt. Het model is iconisch in naam, vorm en capaciteiten en de vele mogelijkheden voor carrosserieën en personalisatie met vier accessoire packs zorgen ervoor dat eigenaren meer uit hun wereld kunnen halen. In 2021 is de Defender bij de World Car Awards bekroond tot World Car Design of the Year! Nieuwsgierig naar ons aanbod Land Rover Defender occasions of een model uitzoeken om een proefrit in te rijden? Bekijk het actuele aanbod Land Rover Defender occasions bij Breeland hieronder.

Bekijk actuele voorraad

Aanbod Land Rover Defender occasions

De Land Rover Defender occasions van Breeland worden op meer dan honderd punten gecontroleerd en worden geleverd met minimaal twaalf maanden BOVAG- of fabrieksgarantie. Zo garanderen wij dat onze occasions niet alleen van een recent bouwjaar zijn, maar ook dat ze in zeer goede staat zijn. Ontdek hier onze Land Rover Defender Occasions en vraag direct online een proefrit aan.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zoek in onze volledige voorraad auto's

BELEEF ONZE LAND ROVER DEFENDER OCCASIONS

De nieuwe Defender nodigt uit tot een geheel eigen manier van rijden en leven: de ‘Defender way of living’. De ontwerpers gaven een nieuwe invulling aan de vertrouwde kenmerken. Ze gaven de 4×4 een doelmatige, hoge houding en Alpine-ruiten in het dak. Tegelijkertijd bleven herkenbare zaken zoals de opzij scharnierende achterklep en het extern gemonteerde reservewiel behouden. Ook bekende uitvoeringsnamen als ‘90’ en ‘110’ keerden terug. De nieuwe Land Rover Defender is aanzienlijk luxueuzer en technologisch geavanceerder dan het origineel. Maar ook qua offroad-capaciteiten kan het nieuwe model zich meten met zijn voorganger!

Als u net zo enthousiast bent over een Land Rover Defender occasion als wij, kunt u bij Breeland terecht voor uitstekende Land Rover Defender occasions, waarbij het enige dat niet als nieuw aanvoelt de prijs is.

Bekijk onze voorraad Land Rover Defender occasions

Wij staan voor u klaar!

Bij Breeland bent u verzekerd van:

  • een gecontroleerde onderhoudshistorie
  • 12 maanden garantie incl. eventuele (resterende) fabrieksgarantie
  • een technische en optische controle op meer dan 100 punten
  • een professionele poetsbehandeling van zowel het in- als exterieur
  • een nieuwe APK bij aflevering
  • 12 maanden pechhulpdienst (Europa)
  • geen afleverkosten

Bovendien bieden wij u een gratis haal- en brengservice (butlerservice) voor uw auto bij regulier onderhoud.

Wilt u persoonlijk advies, een offerte met daarin al uw wensen of meer informatie? Neemt u dan contact op met onze salesteams in Rotterdam en Brielle.

Maak vrijblijvend een afspraak