Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

Jaguar XE Occasions

Breeland heeft nagenoeg altijd Jaguar XE occasions voor u klaar staan, volledig gecheckt op meer dan 100 punten en in de beste staat verkerend. De XE is de meest efficiënte, geavanceerde en vooral meest verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft ontworpen. De XE voelt als een Jaguar en rijdt als een Jaguar, het is er één in hart en ziel. Nieuwsgierig naar ons aanbod of een model uitzoeken om een proefrit in te rijden? Bekijk het actuele aanbod Jaguar XE occasions bij Breeland hieronder.

Bekijk actuele voorraad

Ons aanbod Jaguar XE occasions

Zoekt u een in optimale staat verkerende auto van een recent bouwjaar? Bij Breeland zijn er vrijwel altijd Jaguar XE occasions op voorraad. De auto’s zijn gecontroleerd op meer dan 100 punten en worden daarnaast geleverd met BOVAG- of fabrieksgarantie. Ontdek al onze Jaguar XE occasions en vraag direct online een proefrit aan.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zoek in onze volledige voorraad auto's

BELEEF HET GEVOEL VAN JAGUAR XE OCCASIONS

De Jaguar XE springt onmiddellijk in het oog en onderscheidt zich dankzij een kenmerkend Jaguar design met prachtige proporties en strakke oppervlakken. De XE snijdt door de lucht dankzij het wendbare rijgedrag en een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,27. Daarboven biedt de Jaguar XE u de meest innovatieve technologieën om uw kosten laag te houden. Het veiligheidsniveau is beoordeeld op 5 sterren en hij was zelfs de veiligste auto in de categorie grote gezinsauto’s. Bij Breeland noemen wij een Jaguar XE occasion niet voor niets een hele goede keuze.

Vermogen en koppel zijn uitstekend dankzij de 300 pk 2.0 viercilinder Ingenium turbo benzinemotor. Snelle acceleraties en inhaalmanoeuvres worden een moeiteloze handeling.

Bekijk hier onze voorraad van Jaguar XE occasions

Wij staan voor u klaar!

Bij Breeland bent u verzekerd van:

  • een gecontroleerde onderhoudshistorie
  • 12 maanden garantie incl. eventuele (resterende) fabrieksgarantie
  • een technische en optische controle op meer dan 100 punten
  • een professionele poetsbehandeling van zowel het in- als exterieur
  • een nieuwe APK bij aflevering
  • 12 maanden pechhulpdienst (Europa)
  • geen afleverkosten

Bovendien bieden wij u een gratis haal- en brengservice (butlerservice) voor uw auto bij regulier onderhoud.

Wilt u persoonlijk advies, een offerte met daarin al uw wensen of meer informatie? Neemt u dan contact op met onze salesteams in Rotterdam en Brielle.

Maak vrijblijvend een afspraak