Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

DE 100% ELEKTRISCHE JAGUAR I-PACE, VANAF NU IN ONZE SHOWROOM

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. De nieuwe Jaguar I‑PACE is een volledig nieuw ontworpen, pure Battery Electric Vehicle (BEV). Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden – de Jaguar I-PACE is ’s werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen.

Zelf in de Jaguar I-PACE rijden?

De Jaguar I‑PACE is in de eerste plaats een Jaguar – een echte rijdersauto. Zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een direct koppel van 696 Nm en de wendbaarheid van een sportauto. Wilt u een proefrit rijden in deze opwindende auto? Vraag dan hier een proefrit aan.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zoek in onze volledige voorraad auto's

Jaguar I-PACE: 400 PK, 480 KM BEREIK, 100% ELEKTRISCH

Volgens de nieuwe WLTP normen, heeft de Jaguar I-PACE een bereik van 480 kilometer. Ruim voldoende voor lange comfortabele autoritten en een naadloze combinatie van technologie en royale ruimte. Het interieur heeft een strak en opgeruimd ontwerp, met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Door de elektrische (vierwiel)aandrijflijn is er extra ruimte beschikbaar, zodat het interieur van de I‑PACE meer vrijheid biedt voor maximaal comfort.

Wie in een Jaguar I‑PACE rijdt, profiteert van de financiële voordelen waarop eigenaren van elektrische auto’s recht hebben. Zo heeft een zakelijke rijder een gunstige bijtelling voor maar liefst 60 maanden na registratie.

ALLE FEITEN OP EEN RIJ:

  • 4 uitvoeringen vanaf € 80.380,- : I-PACE S, SE, HSE en de speciale First Edition;
  • 100% elektrisch, 60 maanden gunstige bijtelling;
  • 90 kWh accu, 480 km bereik volgens de WLTP-rijcyclus;
  • 294 kW (400 pk) en een koppel van 696 Nm;
  • Acceleratie naar 100 km/h in 4,8 seconden;
  • Vijf volwaardige zitplaatsen, royale bagageruimte van ruim 1.453 liter achterin, opbergvak van 27 liter voorin;
  • Met een goedgekeurde Jaguar thuislader kan de Jaguar I-PACE ‘s nachts volledig opladen en per uur een actieradius tot wel 35 km toevoegen.