Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

Breeland, Official Car Partner van het CHIO ’23/’24.

ROTTERDAM, 14 april 2023 – Het CHIO Rotterdam is verheugd om aan te kondigen dat Breeland, dé Jaguar Land Rover dealer voor Groot Rotterdam en Zeeland, zich heeft aangesloten als de nieuwe Official Car Partner voor de vieren- en vijfenzeventigste editie van het prestigieuze paardensportevenement. Als onderdeel van de samenwerking stelt Breeland nieuwe DEFENDER modellen ter beschikking voor het vervoer van ruiters, officials en VIP-gasten. Daarnaast worden de auto’s gebruikt in de piste en statisch gepositioneerd op het evenemententerrein.

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Breeland,” aldus Ron Voskuilen, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. “Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid past perfect bij onze eigen normen en waarden. We zijn ervan overtuigd dat we samen een succesvolle samenwerking zullen hebben en het CHIO Rotterdam verder zullen versterken als een van de meest prestigieuze paardensportevenementen ter wereld.”

Met vestigingen aan de Rotterdamse Autostrada en in Brielle heeft Breeland, sinds haar oprichting in 1997, een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van service en klanttevredenheid. Daarbij is het dealerbedrijf al meerdere malen uitgeroepen tot beste Jaguar Land Rover dealer van Nederland, hetgeen Breeland een ideale partner voor het CHIO Rotterdam maakt. De verbintenis tussen beide partijen komt voort uit de jarenlange relatie die het CHIO Rotterdam onderhoudt met de familie Breeman, bekend van de gelijknamige Breeman Automotive Groep en tevens sponsor van voorgaande edities.

“Het CHIO Rotterdam en Breeland zijn een goed span samen”, aldus Frits Breeman, DGA van Breeland. “Beide organisaties streven naar excellentie en kwaliteit. We zijn verheugd om deze waarden samen te brengen voor de edities van 2023 én 2024, het jaar waarin het CHIO Rotterdam 75 jaar bestaat.”

Het CHIO Rotterdam en Breeland kijken uit naar de samenwerking en zijn vastbesloten om de komende twee jaar een onvergetelijke ervaring te creëren voor deelnemers en bezoekers.