Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

VACATURE 1e Autotechnicus/ Diagnose Technicus

Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor de merken Jaguar en Land Rover? In de goed uitgeruste werkplaatsen van Breeland in Brielle of Rotterdam maak je samen met je collega’s waar wat onze klanten verwachten: onbezorgd rijplezier!

Solliciteer direct!

Breeland is dé Jaguar en Land Rover dealer voor Zuidwest Nederland met vestigingen in Rotterdam en Brielle. Een ambitieus familiebedrijf dat al jaren de beste dealer van Nederland is. En dat willen we blijven! Uiteraard heeft dat alles te maken met onze betrokken en enthousiaste collega’s. Bij Breeland draait het vooral om passie, vakmanschap en plezier hebben in wat je doet.

Ter uitbreiding van ons serviceteam zijn we op zoek naar een:

 

1e Autotechnicus/ Diagnose Technicus

Werk jij graag in een hypermoderne werkplaats? Heb je een passie voor de merken Jaguar en Land Rover? In de goed uitgeruste werkplaatsen van Breeland in Brielle of Rotterdam maak je samen met je collega’s waar wat onze klanten verwachten: onbezorgd rijplezier!

 

Zo ziet jouw functie eruit

Als 1e Autotechnicus/ Diagnose Technicus bij Jaguar en Land Rover heb je altijd afwisselend werk. Dat komt door de grote verscheidenheid aan modellen, motoren en aandrijvingen. Je werkt aan moderne mechanische en elektrische systemen. Daarbij doe je controles en eventuele keuringen en ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je hoeft niet van alle merken een beetje te weten. Maar van Jaguar en Land Rover weet je in korte tijd alles. Daarbij kun je rekenen op je collega’s. Een technisch trainingsprogramma maakt deel uit van jouw loopbaanontwikkeling. Door je vertrouwt te maken met innovatieve technologie en het verder professionaliseren van vaardigheden zorgen wij ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen. Als 1e Autotechnicus ben je specifiek verantwoordelijk voor:

 • Controles en eventuele keuringen;
 • Onderhoud en reparatie;
 • Voortgang rapporteren;
 • Complicaties melden;
 • Diagnose stellen aan Mechanische en Hybride systemen;

 

Dit bieden wij jou

Je komt te werken in een team dat gewend is klantgericht doelstellingen te realiseren. Persoonlijkheid is bij ons zeker zo belangrijk als kennis en kunde en teamprestaties maken het succes! Verder:

 • Bieden wij je een uitdagende functie bij exclusieve automerken met een inspirerende toekomstvisie;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden door o.a. trainingen en cursussen via de Jaguar en Land Rover Academy;
 • Kom je te werken in onze goed uitgeruste werkplaats met modern gereedschap en apparatuur;
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving bij een mooi bedrijf met een rijke historie;
 • Fruit op het werk en de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitness programma;
 • Een aantrekkelijk salaris en mogelijkheid om deel te nemen aan een aanvullend pensioen;

 

Wat wij van je vragen

Wij zoeken een 1e Autotechnicus/ Diagnose Technicus die beschikt over minimaal de volgende eigenschappen:

 • MBO-3 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld 1e Autotechnicus aangevuld met (Innovam) cursussen;
 • Enkele jaren ervaring met onderhoud en reparatie van auto’s in de premium klasse;
 • Veel interesse voor nieuwe ontwikkelingen in de autotechniek;
 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam;

Over ons

Een familiebedrijf dankt haar bestaan niet alleen aan haar klanten, maar ook zeker aan haar loyale en betrokken medewerkers. Bij Breeland draait alles om beleving, passie, vakmanschap en plezier hebben in wat je doet. Of je nu een ervaren professional bent of net je studie hebt afgerond: onze deuren staan open. Welkom bij de familie!

Enthousiast?

We snappen dat jij misschien eerst op een informele manier de sfeer binnen ons bedrijf wilt ervaren, wilt weten of dit bij jou past en met wie je gaat werken. Stuur ons simpelweg een berichtje en kom kennismaken op onze vestigingen in Rotterdam of Brielle. Je bent van harte welkom! Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan contact op met Jeffrey Daniels, Sales Manager Breeland.

j.daniels@breeland.nl

010-24 24 500

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld