Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

VACATURE CHAUFFEUR | ROTTERDAM | MINIMAAL 8 UUR PER WEEK

Zijn gastvrijheid en service voor jou geen afdelingen maar een houding? En vind je het leuk een aantal uur per week beschikbaar te zijn als chauffeur? Kom dan bij ons werken als Chauffeur in Rotterdam!

Solliciteer direct!

Breeland is dé Jaguar en Land Rover dealer voor Zuidwest Nederland met vestigingen in Rotterdam en Brielle. Een ambitieus familiebedrijf dat al jaren de beste dealer van Nederland is. En dat willen we blijven! Uiteraard heeft dat alles te maken met onze betrokken en enthousiaste collega’s. Bij Breeland draait het vooral om passie, vakmanschap en plezier hebben in wat je doet.

Ter uitbreiding van ons serviceteam zijn we op zoek naar een:

 

Chauffeur

Al jaren maken onze klanten, naar hun volle tevredenheid, gebruik van onze haal-en-breng service voor hun Land Rover of Jaguar bij onderhoud en reparatie. Wij noemen dat onze ‘butlerservice’. Hiervoor zoeken we chauffeurs die een aantal uur per week flexibel inzetbaar zijn.

Je bent natuurlijk niet alleen. Je werkt in een dynamisch team waarmee jullie samen de verwachtingen van de klanten altijd weten te overtreffen. De meesten van je collega’s zijn net gepensioneerd en vinden dit een leuke baan ‘om erbij te doen’.

 

Wie ben jij?

Met jouw gastvrijheid en klantgerichtheid maak je deze functie tot een succes en scoor je hoog op klanttevredenheid. Je wilt en kunt goed meedenken met de klant en bent oplossingsgericht en flexibel. Daarbij:

  • heb je uiteraard een rijbewijs B;
  • ben je klantgericht en ga je voor de beste service-ervaring voor de klant en je collega’s;
  • ben je communicatief sterk in woord en schrift;
  • heb je een representatieve uitstraling.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leuke flexibele baan bij prachtige merken in een dynamische, professionele, familiaire omgeving. Wat mag je van ons verwachten?

  • rijden in de mooie merken Jaguar en Land Rover;
  • een plezierige en dynamische werkomgeving bij een familiebedrijf met een rijke historie;
  • een goed georganiseerd succesvol, enthousiast en gedreven serviceteam;
  • een marktconforme beloning.

 

Enthousiast?

Ben jij die representatieve chauffeur voor onze butler-service? Hou je van een uitdaging en zit servicegerichtheid in jouw DNA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als jij jezelf in dit profiel herkent, stuur dan een bondige motivatiebrief e-mail naar pz@breeland.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Sales Manager Jeffrey Daniels, 088- 8824551.

Zaterdag: alleen op afspraak