Breeland, de officiële Jaguar Land Rover dealer voor de regio Groot Rotterdam
Vandaag open van 8:00 - 18:00

NEW RANGE ROVER EVOQUE

Het krachtige design en het strakke, moderne interieur maakt de New Range Rover Evoque een onderscheidend model. Een verfijnd ontwerp met ruimte in overvloed. De rijbeleving waar u naar op zoek bent. De New Range Rover Evoque. Tijd om een statement te maken.

Wilt u zelf de New Range Rover Evoque ervaren?

Plan hier uw proefrit in.

Informatieaanvraag

Wilt u niet proefrijden maar wel alle informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u deze informatie toe.

  • Door uw gegevens hier in te vullen, gaat u akkoord met onze privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KRACHTIG, STRAK EN MODERN

Met behoud van het markante design in coupéstijl en de karakteristieke oplopende taillelijn is de New Range Rover Evoque een verfijnde evolutie van het origineel. Het maakt het een auto die altijd met bewondering wordt nagekeken.

INTUÏTIEVE EN INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

Alles in de New Range Rover Evoque is gericht op een zorgeloze en comfortabele rijbeleving. Met innovatieve opties zoals Touch Pro Duo4, Interactive Driver Display of de ClearSight-achteruitkijkspiegel wordt elke rit nog veiliger.

Door de negentraps automatische transmissie rijdt u altijd in de optimale versnelling. Het schakelen verloopt nagenoeg onmerkbaar en het schakelprogramma wordt op intelligente wijze aangepast aan uw manier van rijden. Met de MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) technologie werken de betrouwbare en geraffineerde diesel- en benzinemotoren nog efficiënter.

MEER INFORMATIE

Na de introductie van de Range Rover Evoque in 2011 is een revolutie in de klasse van compact SUV’s ontketend. De New Range Rover Evoque is het volgende hoofdstuk, dé gedroomde wagen voor het moderne stadsleven. Meer informatie of interesse in een proefrit? Onze adviseurs staan u graag te woord, bel naar 010 24 24 500.