Breeland, DE OFFICIËLE JAGUAR LAND ROVER DEALER VOOR ROTTERDAM
Vandaag open van 8:00 - 18:00

New Land Rover Defender

In de New Land Rover Defender komt 70 jaar aan kennis en innovatie samen. Het nieuwe model integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw. De New Defender blijft trouw aan de pioniersgeest die Land Rover al meer dan 70 jaar lang kenmerkt. Het model is iconisch in naam, capaciteiten en vorm en de vele mogelijkheden voor carrosserieën en personalisatie met diverse accessoire packs zorgen ervoor dat eigenaren meer uit hun wereld kunnen halen. In 2021 is de Defender bij de World Car Awards zelfs bekroond tot World Car Design of the Year! Nieuwsgierig naar ons huidige aanbod of een model uitzoeken om een proefrit in te rijden? Bekijk het actuele aanbod Land Rover Defender bij Breeland hieronder. Wilt u een nieuw model volledig personaliseren en bestellen? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie over de uitvoeringen van de nieuwe Defender.

Lees meer over de New Defender en de uitvoeringen

Aanbod Land Rover Defender bij Breeland

Bent u op zoek naar een volledig nieuw model van de Land Rover Defender, die zo naar uw smaak uit de fabriek komt rollen? Klik dan op de rode button hierboven. Zoekt u naar Land Rover Defender occasions? Bij Breeland worden deze op meer dan honderd punten gecontroleerd en geleverd met minimaal twaalf maanden BOVAG- of fabrieksgarantie. Zo garanderen wij dat onze occasions niet alleen van een recent bouwjaar zijn, maar ook dat ze in zeer goede staat zijn. Ontdek hieronder ons Land Rover Defender aanbod en vraag direct online een proefrit aan.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zoek in onze volledige voorraad auto's

BELEEF DE NIEUWE LAND ROVER DEFENDER

De New Land Rover Defender nodigt uit tot een geheel eigen manier van rijden en leven: de ‘Defender way of living’. Aan de vertrouwde kenmerken gaven de ontwerpers een nieuwe invulling. Deze gaven de 4×4 een doelmatige, hoge houding en Alpine-ruiten in het dak. Herkenbare zaken zoals de opzij scharnierende achterklep en het extern gemonteerde reservewiel bleven behouden. Ook de al eerder bekende uitvoeringsnamen als ‘90’ en ‘110’ keerden terug. De nieuwe Land Rover Defender is veel luxueuzer en technologisch geavanceerder dan het origineel! Desondanks kan het nieuwe model zich qua off-road capaciteiten ook meten met zijn voorganger.

Als u net zo enthousiast bent over de nieuwe Land Rover Defender als wij, kunt u bij Breeland terecht. U kunt bij ons een nieuw model bestellen, maar wij hebben ook bijna altijd Defender occasions in onze showrooms staan. Wilt u meer informatie voordat u bij ons langskomt? Neem dan even contact met ons op.

Lees meer over de New Land Rover Defender bij Breeland

Wij staan voor u klaar!

Als u een occasion koopt bij Breeland, bent u verzekerd van:

  • een gecontroleerde onderhoudshistorie
  • 12 maanden garantie incl. eventuele (resterende) fabrieksgarantie
  • een technische en optische controle op meer dan 100 punten
  • een professionele poetsbehandeling van zowel het in- als exterieur
  • een nieuwe APK bij aflevering
  • 12 maanden pechhulpdienst (Europa)
  • geen afleverkosten

Bovendien bieden wij u een gratis haal- en brengservice (butlerservice) voor uw auto bij regulier onderhoud.

Wilt u persoonlijk advies, een offerte met daarin al uw wensen of meer informatie? Neemt u dan contact op met onze salesteams in Rotterdam en Brielle.

Maak vrijblijvend een afspraak