Breeland, de officiële Jaguar Land Rover dealer voor de regio Groot Rotterdam
Vandaag open van 8:00 - 18:00

Jaguar XE Occasions

Breeland Rotterdam heeft nagenoeg altijd Jaguar XE occasions voor u klaar staan, volledig gecheckt op 100 punten en in de beste staat verkerend. De XE is de meest efficiënte, geavanceerde en vooral meest verfijnde sports sedan die Jaguar ooit heeft ontworpen. De XE voelt als een Jaguar en rijdt als een Jaguar, het is er één in hart en ziel.

Bekijk actuele voorraad

De beste pre-owned Jaguar occasions

Zoekt u een in optimale staat verkerende auto van een recent bouwjaar? Bij Breeland Rotterdam is de Jaguar XE vrijwel altijd op voorraadDe auto’s zijn gecontroleerd op meer dan 100 punten en worden daarnaast geleverd met minimaal 12 maanden garantie. Ontdek al onze Jaguar occasions en vraag direct online een proefrit aan.

Bekijk hier onze actuele voorraad

Zoek in onze volledige voorraad auto's

Altijd het MIDDELPUNT VAN BELANGSTELLING

De XE voelt als een Jaguar en rijdt als een Jaguar, het is er een in hart en ziel.

300 PK, 2.0 LITER TURBO BENZINE, 5,7 SECONDEN NAAR 100 KM/H

Ervaar tijdens een proefrit zelf de assertieve styling en het wendbare rijgedrag dat zo herkenbaar is voor de XE. De auto springt onmiddelijk in het oog en onderscheidt zich van de concurrentie dankzij een kenmerkend Jaguar design met prachtige proporties en strakke oppervlakken. De XE snijdt door de lucht dankzij een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,27. Daarboven biedt de XE u de meest innovatieve technologieën om uw kilometerkosten laag te houden. Het veiligheidsniveau van de XE is beoordeeld op 5 sterren en was zelfs de veiligste auto in de categorie grote gezinsauto’s. Bij Breeland noemen wij een Jaguar XE occasion niet voor niets een intelligente keuze.

Vermogen en koppel zijn uitstekend dankzij de 300 pk 2.0 viercilinder Ingenium turbo benzinemotor. Met een maximum koppel tussen 1.500 en 4.500 toeren worden snelle acceleraties en inhaalmanoeuvres een moeiteloze handeling.

Bekijk hier onze voorraad van Jaguar XE occasions

Wij staan voor u klaar!

Bij ons bent u verzekerd van:

  • een gecontroleerde onderhoudshistorie
  • 12 maanden garantie incl. eventuele (resterende) fabrieksgarantie
  • technisch en optisch gecheckt op meer dan 100 punten
  • professionele poetsbehandeling van zowel het in- als exterieur
  • nieuwe APK bij aflevering
  • 12 maanden pechhulpdienst (Europa)
  • geen afleverkosten

Bovendien bieden wij u een gratis haal- en brengservice voor uw auto bij regulier onderhoud.

Wilt u persoonlijk advies, een offerte met daarin al uw wensen of meer informatie? Neemt u dan contact op met ons salesteam in Rotterdam.

Maak vrijblijvend een afspraak